Mentenanta - Revenim pe 09.11.2024 !

Status
Not open for further replies.

Vortexium2

Gigiz
Staff member
Website
gigiz.eu
Discord
.gigiz
TikTok
@vortexium24

Salutare, 👋

Acesta este un anunț important, vă rugăm să-l citiți cu atenție. 📝

După cum știți sau ați observat, activitatea pe server a scăzut semnificativ, ajungând recent la un număr de 0 jucători online în cea mai mare parte a timpului. 😔

Care sunt cauzele acestei situații? ❓

- Problemele tehnice severe, precum bug-ul de yang, au afectat negativ experiența de joc. Acest bug, care a permis jucătorilor să genereze yang nelimitat, nu a fost raportat la timp, ceea ce a condus la dezechilibre economice în server. 💸 Pentru a restabili echilibrul, am fost nevoiți să ajustăm piața și să confiscăm o parte din yang, acțiune care a determinat ca peste 80% dintre jucători să renunțe la joc. 😢

- Din cauza dificultății reduse a serverului, donațiile generate nu au fost suficiente pentru a ne permite extinderea și dezvoltarea continuă, ceea ce a contribuit la stagnarea serverului. 🚧

Ce urmează pentru server? 🔄

Am decis, împreună cu echipa, să efectuăm o resetare completă a serverului, astfel încât toți jucătorii să poată începe de la zero. 🌟

Serverul va păstra în mare parte structura sa actuală, însă vom aduce câteva modificări importante:
- Gameplay: Nivelul de dificultate va crește ușor, însă serverul va rămâne orientat către PvM EASY. ⚔️
- Limita de level: Va fi adăugată o nouă limită de level. 📈
- Evoluții: Vor fi introduse evoluții noi. 🆕
- DMG: Vom optimiza sistemul de damage pentru a echilibra rasele. ⚖️

Iteme care vor fi păstrate 🏆

- Toate itemele personalizate oferite gratuit, precum și cele achiziționate prin donații, vor fi păstrate. 🎁

Returnarea donațiilor 💰

- Donațiile efectuate în ultimele 40 de zile de la data acestui anunț vor fi returnate (doar donațiile realizate pentru MD/VC). 🔄

Vă mulțumim pentru înțelegere și sperăm să rămâneți alături de noi! ❤️

Când va fi serverul din nou online? ⏳

- Serverul va reveni online începând cu data de 09.11.2024, ora 20:30. 🗓️

Status
Not open for further replies.
Back